Voor alle massages geldt een minimale tijd van 60 minuten. Wilt u toch korter gemasseerd worden dan is dit wel mogelijk, echter u betaald wel voor het volle uur.

Algemene massages

Anti-stress massage

De anti-stress massage is een ontspannende behandeling die zich concentreert op de rug, schouders, nek en het hoofd. Dit zijn de plekken waar stress zich vaak manifesteert.

Lees verder
Evenwichts druk massage

De evenwichts druk massage is een effectieve behandeling om in korte tijd het lichaam vrij te maken van hoofdpijn en pijnlijke spieren veroorzaakt door stress en spanning.

Lees verder
Mix Olie massage

Deze vorm van massage geeft je lichaam en geest een gevoel van ontspanning en rust. Bij Meu Tong geniet je van deze eeuwen oude techniek. Warme oliemassage bevordert de door- bloeding waarbij vermoeide en gespannen spieren worden losgemaakt.

Lees verder
Thaise voetenmassage

De Thaise Voetmassage heeft tot doel het bewerken van de voetspieren en de onderbenen, het stimuleren van de bloedsomloop in de voet en daarmee automatisch het verstevigen van de voetbogen die gevormd worden door diverse peesbladen.

Lees verder
Nek-schouder-rug massage

De nek-schouder-rug massage is zeer geschikt voor mensen die een kantoorbaan hebben. Het hoofddoel is het verbeteren van de lichamelijke functies en het verminderen van vermoeidheid en stress.

Het werkt uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek.

Lees verder
Lichaamsscrub massage

Scrubben is het verwijderen van dode huidcellen door met bijvoorbeeld scrubzout over de huid te wrijven. Het doel van scrubben is het verwijderen van de bovenste dode huidcellen waardoor de huid zachter wordt. Het is aan te raden voor zowel mannen als vrouwen.

Lees verder
Hotstone massage

Bij Hotstone massages worden soepele basalt stenen (stenen die worden verwarmd met water van 42-45 graden) geplaatst op knooppunten van het lichaam zoals de wervelkolom, de palmen van de handen en tussen de vingers en de tenen.

Lees verder

Helende massages

Aromatherapie
Aromatherapie is de aromatische en ontspannende massage die speciale gemengde oliën gebruikt die het lichaam helpt te verfrissen en te...
Kruidenstempel massage
Kruidenstempelmassage is een massage met warme bundeltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen...
Thaise medische massage
Thaise  medische  massage  is  een  van ‘s  werelds  oudste  geneesmethoden.  Thaise  medische  massage  is  meer  dan  2.500  jaar  oud....

Speciale massages

Kind massage (max 17 jaar)
Kinderen hebben het steeds drukker. Ze leven tegenwoordig in een hectische tijd met veel prikkels van buitenaf. Door deze prikkels is het steeds lastiger voor kinderen om zichzelf te kunnen zijn en te merken hoe ze zich voelen. Kindermassage helpt kinderen

Tarieven voor een uur

Omschrijving Duur Tarief Aanvullende info
Anti-stress massage 60 min. € 40.00
Aromatherapie 60 min. € 40.00
Evenwichts druk massage 60 min. € 40.00
Hotstone massage 60 min. € 55.00
Kind massage (max 17 jaar) 60 min. € 30.00 4-12 jaar
Kind massage (max 17 jaar) 60 min. € 35.00 13-17 jaar
Mix Olie massage 60 min. € 40.00
Nek-schouder-rug massage 60 min. € 40.00
Thaise voetenmassage 60 min. € 40.00
Thaise medische massage 60 min. € 40.00